Financiële Administraties

De basis van een goede betrouwbare rapportage voor de ondernemer of voor derden begint met het goed inrichten en daarna goed voeren van de administratie. Wij hebben de groep mensen én de systemen om dat volledig voor u te verzorgen.

Ervaren krachten voor wie een financiële administratie geen geheimen meer kent. Wij werken met een geavanceerd, betrouwbaar boekhoudpakket in de vorm van Afas-profit waarin elk soort administratie goed gevoerd kan worden. 

Wij bieden uiteraard ook de mogelijkheid van online boekhouden waarbij u als ondernemer zelf (een deel van) de boekhouding voert, dit met meer of minder ondersteuning van onze kant. Hiermee heeft u up-to-date beschikking over uw eigen administratie maar niet de lasten van “back-ups”, “up-date’s” en dergelijke.

Ook indien u in eigen huis uw administratie voert, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Wij durven vrij stellig te zeggen dat er geen administratiepakketten zijn waar wij geen ervaring mee hebben.

Noëlla, José, Nelie, Laura, Chantal en Björn zijn de medewerkers op deze afdeling. Wilt u een mail naar de financiële afdeling sturen, gebruikt u dan het mailadres: finadmin@dijckenderidder.nl