Overige Advisering

Hoe kunnen wij u duidelijk maken wat wij voor u kunnen betekenen op diverse gebieden? Uiteraard zouden wij allerlei mooie en dure termen kunnen vermelden maar dat past niet bij ons. Wij zien ons zelf (mede) als een klankbord voor het MKB waarbij duidelijkheid en praktische toepassing zéker kernwoorden zijn.

We hebben daarom besloten om het op de onderstaande wijze te doen:

In de loop van de jaren zijn vele verzoeken bij ons (kantoor) binnen gekomen en kunnen wij dus ook zeggen dat wij op het gebied van advisering vrij ruim in te zetten zijn. 

Naast de fiscale advisering welke uiteraard een on-going proces is, hebben wij onder andere geadviseerd op de navolgende gebieden:

  • bedrijfsopvolging binnen de familiesfeer waarbij wij zowel de kopende als de verkopende partij ter zijde hebben gestaan;
  • begeleiden van het verkooptraject van een onderneming;
  • uitvoeren van het due dilligence onderzoek ten behoeve van de aankoop van een onderneming;
  • "inrichting" van de dataroom welke dient als ondersteuning bij een verkooptraject;
  • het volledig opzetten van de administratie en rapportages ten behoeve van een buitenlandse beursgenoteerde onderneming welke zich ging vestigen in Nederland;
  • waardebepaling van de onderneming bij een interne aandelen verkoop.

Dit zijn slechts een aantal verzoeken op het gebied van advisering die door ons recentelijk zijn uitgevoerd. Wij denken dat wij hiermee een indruk kunnen geven waartoe wij in staat zijn. Schroom dus niet om te informeren of wij u kunnen adviseren/ begeleiden op een voor u onbekend terrein.

Voor informatie, of voor het maken van een afspraak, maakt u dan gebruik van het contactformulier (zie tabblad Contact), dan nemen wij per omgaande contact met u op.