De historie van ons kantoor

Ruim vijftien jaar geleden kwam de droom van Fred Voorn uit: het starten van een eigen boekhoudkantoor in Hilversum, de stad waar hij geboren en getogen is. Veel klanten vragen zich af waarom het kantoor niet de naam van de oprichter draagt. Het levert nog wel eens verwarring op, maar het is heel simpel; Fred Voorn vindt dat zijn naam geen mooie klank heeft voor een belastingadvieskantoor.

En dus werd een reclamebureau ingeschakeld om een passende en krachtige naam te verzinnen. Dit bureau kwam uiteindelijk met de naam Dijck & de Ridder. Twee krachtige woorden die perfect bij een belastingadvieskantoor passen.

Dijck als standvastig en de Ridder als strijdvaardig.

Want standvastig en strijdvaardig is wat Dijck & en de Ridder is. Een naam dus die de lading van het kantoor dekt en uitstekend past bij onze uitstraling. Bovendien komt de naam vooral in onze werkwijze tot uiting. Wij zoeken alles tot op de bodem uit en rusten niet voordat we tevreden zijn met het resultaat. Het statige pand op de Koninginneweg in Hilversum waarin wij werken, maakt het plaatje compleet.

Kennis
Fred Voorn heeft, voordat hij zijn eigen kantoor oprichtte, gewerkt bij grote, internationale accountantskantoren. De kennis en ervaring die hij daar op deed, heeft hij ingezet bij de interne organisatie van het kantoor, het opzetten van procedures die de kwaliteit van onze werkwijze waarborgen, het op hoger niveau brengen van de automatisering en het verhogen van de naamsbekendheid van Dijck & de Ridder.

Daarnaast heeft Fred geïnvesteerd in het leggen van contacten bij verschillende banken, advocatenkantoren, assurantietussenpersonen en notariskantoren. Dijck & de Ridder is aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs en bij Extendum. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Flexibiliteit
Ons grootste aandachtspunt is het goed, duidelijk en helder communiceren naar de cliënt. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Vandaar dat u in bijna alle gevallen te maken heeft met één contactpersoon in onze organisatie.

Wat mag u van ons verwachten? In de eerste plaats flexibiliteit. En in de tweede plaats concrete adviezen die zijn toegespitst op uw situatie. Wij kiezen niet snel voor een 'standaardoplossing'. Bovendien schromen wij niet om kritische noten te plaatsen of een situatie eens van een hele andere kant te bekijken.

De weg die wij zijn ingeslagen, bevalt ons prima en we zijn dan ook voornemens in de toekomst op deze manier door te gaan. Zo kunnen wij u de komende jaren op een professionele en prettige manier van dienst zijn en staan we u met raad en daad bij.